Home Corporate Cum ne gasiti Reglementari ANCOM
English
Servicii
multimedia Servicii multimedia

 

 

 

Video conferinta

Telemedicina

E-Learning

Content delivery

     
E-Learning:
     
learning
 

.: Acest serviciu permite companiilor instruirea simultana si periodica a angajatilor aflati in diverse sucursale din tara sau din strainatate.

.: Multumita acestui serviciu, nemaifiind necesara deplasarea angajatilor pentru instruire, se realizeaza o scadere semnificativa a costurilor.

.: Canalul de comunicatie este oferit ca solutie la cheie impreuna cu o aplicatie software client-server. Aceasta aplicatie ruleaza la sucursalele din tara ale clientului si la centrul de servicii RARTEL si permite vizualizarea unei curs in direct precum si accesarea unor documente, prezentari, etc.

.: Utilizatorul interactioneaza cu centrul de servicii RARTEL folosind o legatura terestra de viteza redusa. Comunicatia este asimetrica, cererile catre server fiind preluate de reteaua terestra, iar raspunsurile sosind prin satelit, conform urmatoarei scheme.

.: Se pot realiza aule in care mai multi utilizatori pot urmari lectiile transmise prin satelit. Aceste aule pot fi de doua tipuri:
       � de tip individual - in care fiecare utilizator conectat la retea poate interactiona independent, de la propriul PC
       � de tip cinematograf - orice utilizator vede imaginile pe un ecran centralizat, de exemplu un proiector RGB care preia semnalul SVGA de la placa video a calculatorului dotat cu placa DVB. In acest caz prezentarea e condusa de un administrator de aula.

.: Descrierea schematica a acestor tipuri de aule se gaseste aici.

 

 

     
Sisteme integrate
Internet
Servicii multimedia

Telefonie prin satelit

a

Operatiuni satelitare

a Observarea Pamantului din satelit
 
Linkuri Harta site Zona Furnizori Credits Legal Policy
Copyright © RARTEL - Toate drepturile rezervate