Home Corporate Cum ne gasiti Reglementari ANCOM
 
English
Cellcrypt
   
  Cellcrypt Mobile
   
  Solutii
   

Cellcrypt face apelurile tale private si sigure, astfel sa poti vorbi cu incredere oriunde te-ai afla.

Cellcrypt cripteaza apelurile de voce pe smartphone-uri precum Android™, BlackBerry®, iPhone® and Nokia®, oferind un inalt grad de securizare intr-o aplicatie usor de utilizat care face apelul sigur si simplu ca efectuarea unui apel normal pe acelasi dispozitiv. Solutiile software Cellcrypt pot fi utilizate pe mai multe tipuri de telefoane mobile si pot fi instalate si de utilizatorii aflati in locatii indepartate prin intermediul internetului in cateva minute.

Solutia avansata Cellcrypt este un leader in industrie in furnizarea de securitate multi-strat, in crearea de apeluri tip voce criptate, de inalta performanta, intre dispozitive mobile. Utilizeaza Encrypted Mobile Content Protocol (EMCP), un set de protocoale bazat pe standarde pentru optimizarea livrarii continutului criptat in timp real intre telefoane mobile in retelele cu latime de banda ingusta. Produsele Cellcrypt sunt certificate dupa standardul FIPS 140-2, aprobat de US National Institute of Standards & Technology (NIST).

Astazi, solutiile Cellcrypt sunt folosite in mod uzual de catre institutii guvernamentale, intreprinderi si directori executivi din intreaga lume.


 

 
 
Linkuri Harta site Zona Furnizori Credits Legal Policy
Copyright © RARTEL - Toate drepturile rezervate